Skal du tilbage på skolebænken? Klik her for at skrive dig op med rabat!

Power 7

Power 7

Unisex stel: Til cyklister mellem 1,60 og 2,00 meter

Gear
7 gear
Tophastighed
25 km/t
Rækkevidde
100 km
Batteri
Opladet på 7,5 timer

599,00 kr. om måneden

Tilmeld
  • Nem og hurtig afhentning i butikken.
  • Gratis levering. Hvor og når som helst
  • Reparationsservice inden for 48 timer.

Et kraftfuldt, aftageligt batteri.

*Afhænger af din foretrukne assistance og hastighed.

Vægt3 kg
Rækkevidde (maks.)100 km
Opladning7,5 timer
Kapacitet508 Wh
SikkerhedNøglelås
Image Placeholderbattery

Specifikationer

Kørsel

Gear
7
Motor
Shimano Steps E6100
Understøttede funktioner
Eco, normal, høj
Forbremse
C6000-rullebremse med IM70-nav
Drivkraft
Kædetransmission
Nav
Shimano N7-fodbremse

Stel

Steltype
Unisex
Stelhøjde
Medium: 49 cm, Large: 53 cm
Stelmateriale
Aluminium

Hjul

Hjulstørrelse
28 tommer
Dæk
47 mm brede dæk
Ikonisk blåt forhjul
Selvfølgelig

Styr

Frempind
Justerbar frempind
Håndtag
Behagelige håndtag
Ringeklokke
Ja

Lys

Lygter
LED
Motor
Shimano Steps E6100

Øvrigt

Lås
Ringlås + ekstra sikker kædelås
Støtte
Støtteben
Display
Shimano E5000
Brugerens vægt
Maks. 130 kg

Ofte stillede spørgsmål

Swapfiets er et cykelmedlemskab. Det betyder, at du til en lav, fast månedlig pris får en Swapfiets-cykel, som vi sørger for, altid virker. Er der problemer undervejs? Ræk ud til os via appen, så vi enten kan fikse den eller bytte den til en ny inden for 48 timer eller mindre.

Vi har to slags medlemskaber: Fleksibelt og loyalt. Med fleksibel betaler du et engangsgebyr for tilmelding og kan annullere når som helst. Med et loyalt medlemskab er der intet tilmeldingsgebyr, og du får gratis afbestilling efter de første 6 måneder. Begge medlemskaber har en opsigelsesperiode på 1 måned samt et krav om, at den første og sidste måned forudbetales.

Ingen grund til bekymring. Alle Swapfiets-medlemskaber har gratis standardservice og reparationer på 48 timer eller derunder. Ræk ud til os via appen, fortæl os om problemet, så vi kan fikse det eller bytte cyklen ud med en anden. Hvis du har en nødsituation, og du er inden for et af vores serviceområder, kommer vi til dig og fikser det på stedet. Hvis du ellers gerne vil have hurtig service, kan du svinge forbi en af vores butikker – du behøver ikke booke en tid!

Vi har to forskellige muligheder: Afhentning i butikken: Minimer dit CO2-fodaftryk, og hent cyklen i din lokale butik! Du skal bare vælge en dato og et tidspunkt, der passer dig, under tilmeldingen. Vores Swappers guider dig gennem alt, du skal vide om cyklen og besvare eventuelle spørgsmål om dit medlemskab. Det er også den hurtigste mulighed. Levering til døren: Hvis det er besværligt for dig at komme hen til en butik, kan der arrangeres en dato og et tidspunkt, hvor din Swapfiets i stedet leveres. *Bemærk, at det kun er muligt i bestemte serviceområder. Du finder en liste over vores butikker, åbningstider og serviceområder her: Butikker.

Du finder en liste over alle vores butikker og placeringer her: Butikker.

Du skal altid sikre din cykel for at undgå tyveri! Alle vores cykler har indbyggede dobbeltlåse samt batterilåse til vores elcykler. Husk altid at dobbeltlåse din cykel. Hvis nogen stjæler den (eller du mister den), når den er dobbeltlåst, betaler du et tillæg, afhængig af cykeltypen. Men bare rolig. Hvis din cykel er blevet stjålet, hjælper vi dig med at indgive en politianmeldelse og får fat i en ny Swapfiets til dig med det samme – så er du kørende igen på ingen tid.

Når du ikke skal bruge din Swapfiets længere – hvad end årsagen er – skal du bare opsige dit medlemskab og returnere cyklen til en af vores butikker. Husk at tjekke dit medlemskabs vilkår først, og vær opmærksom på, at alle medlemskaber har en opsigelsesperiode på 1 måned. Når det er gjort, så giver vi den en hurtig tuning, hvorefter den sendes videre til et andet medlem, så intet går til spilde. Smart, ikk'?

Flere muligheder

Image PlaceholderDeluxe 7

Deluxe 7

179,00 kr. om måneden

Læs mere