Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg få en Swapfiets?
Swapfiets er til rådighed i følgende byer: København, Aarhus, Odense, (NL) Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle, (BE) Leuven, Gent, Antwerpen, (DE) Bremen, Göttingen, Münster og Oldenburg. Er din by ikke derimellem? Fortæl os om det.
Hvor længe er kontrakten som minimum gældende?
Hos Swapfiets ønsker vi at tilbyde en fantastisk serviceoplevelse. Vi opkræver hverken depositum eller opstartsgebyr. For at kunne levere den bedst mulige service, har vi minimumsabonnementsperiode i enkelte byer.

Byer med en minimumsabonnementsperiode på én måned med én måneds varsel: Århus og Odense.

Byer med en minimumsabonnementsperiode på to måneder, med en måneds opsigelsesperiode: København.

Vilkår og betingelser er gældende for nye aftaler indgået fra 17.07.2019.
Skal jeg eje en cykel i forvejen?
Du behøver ikke eje en cykel. For et fast månedligt beløb får du en robust Swapfiets af os. Efterfølgende sørger vi for, at din Swapfiets altid fungerer.
Hvordan bestiller jeg en Swapfiets?
Du kan nemt bestille en Swapfiets online. Vælg den by, hvor du vil have en Swapfiets, og følg trinnene. Efter du har sendt din ordre, laver vi en aftale om afleveringen af din cykel. I nogle byer er det også muligt selv at afhente din cykel. Ved modtagelsen afleverer vi personligt cyklen til dig og sørger for, at den er køreklar.
Hvad sker der, hvis min cykel bliver stjålet?
Hvis det skulle ske, at din cykel bliver stjålet, sørger vi for, at du hurtigt får en ny cykel. Vi anmelder også tyveriet sammen. Derudover betaler du 450 kr. i selvrisiko, forudsat at din cykel var låst korrekt. De resterende omkostninger dækkes af vores cykelforsikring. Selvfølgelig sikrer vi, at du får en ny cykel så hurtigt som muligt.
Hvad sker der, hvis min cykel går i stykker?
Hvis der er noget galt med din cykel, kommer vi hurtigt forbi for at reparere din cykel eller for at swappe den med et fungerende eksemplar. Det koster ikke noget.
Hvad er Swapping?
Går der noget i stykker på din cykel? Så kommer en af vores swappere hurtigt forbi hos dig for at bytte (’swappe’) den med et køreklart eksemplar. Sådan er du altid sikker på at have en fungerende cykel og er altid hurtigt på farten igen. Små reparationer kan vi desuden udføre direkte på stedet.