header_down_arrow

Introtilbud til de nye studerende.

Vi sørger for, at din Swapfiets altid virker.

Få en perfekt studiestart med et Swapfiets cykelabonnement.

exam.svg

3 måneder for 100 DKK per måned

Nyd dit introforløb uden bekymringer med et Swapfiets cykelabonnement i 3 måneder for 100 DKK per måned. Bindingsperioden er 3 måneder.
iphone2.svg

Problemfrit

Vi reparerer din Swapfiets gratis, hvor og hvornår det passer dig inden for 1 dag.
bike.svg

Din egen Swapfiets

Du kan sagtens beholde din Swapfiets efter de 3 måneder. Herefter vil prisen automatisk gå over til den normale studierabat, som er 150 DKK per måned.

Introtilbud

Starter du på et nyt studie i august eller september 2019 i enten Århus, Odense eller København, så har du mulighed for at tilmelde dig et Swapfiets cykelabonnement til intropris.

Studietiden er mere end bare undervisning og eksamen. I dit introforløb vil du blive introduceret for alle de ting, som dit nye studie har at byde på. Udover undervisningen så vil dit introforløb sikkert være præget af nye bekendtskaber, fester og diverse arrangementer, hvor det oftest er nemmere at komme rundt ved hjælp af en cykel. Med et Swapfiets cykelabonnement er du sikker på, at du ikke skal bekymre dig om cykelproblemer i dit introforløb. Vi sørger for, at din Swapfiets altid virker.

Swapfiets har et introtilbud til de studerende, der starter et introforløb i august eller september for 100 DKK per måned i 3 måneder. Du kan afhente din Swapfiets i vores butikker.

Tilmeldingen for et Swapfiets cykelabonnement til intropris er gyldigt fra den 19. august indtil 30. september 2019. Introprisen gælder fra den dag, man modtager sin Swapfiets og 3 måneder frem.
Introtilbud til nye studerende

Deluxe 7

Kvalitetscykel med 7 gear, hånd- og pedalbremse. DK - B2C - Deluxe 7 - Introweeks 2019

per måned

per måned, 3 måneders binding.
Introtilbud til nye studerende
Vi vil kontakte dig i slutningen af juli vedrørende afhentning af din Swapfiets. Introprisen gælder fra den dag, du modtager din Swapfiets og 3 måneder frem, hvorefter betalingen automatisk vil gå over til den normale studierabat, som er 150 DKK per måned.
Se cykel

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne beholde min Swapfiets efter mit introforløb, er det muligt?
Du kan sagtens beholde din Swapfiets efter de 3 måneder. Introprisen gælder fra den dag, man modtager sin Swapfiets og 3 måneder frem. Efter de 3 måneder vil betalingen automatisk gå over til den normale studierabat, som er 150 DKK per måned.
Hvordan kan jeg tilmelde mig jeres introtilbud?
Meget let! Du skal blot besøge vores hjemmeside, tilmelde dig i den by, hvor du skal studere og derefter vælge introtilbud.
Hvornår gælder Swapfiets introtilbud?
Swapfiets har et introtilbud til de studerende, der starter et introforløb i august eller september for 100 DKK per måned i 3 måneder. Tilmeldingen for et Swapfiets cykelabonnement til intropris er gyldig fra den 19. august indtil 30. september 2019. Introprisen gælder fra den dag, man modtager sin Swapfiets og 3 måneder frem. Du kan hente din Swapfiets i vores butik eller en specifik lokation nær dig, som afhænger af, om du tilmelder dig i Århus, Odense eller København.
Skal jeg returnere min Swapfiets efter de 3 måneder?
Hvis du ønsker at fortsætte dit Swapfiets cykelabonnement, så kan du bare køre videre. Efter 3 måneder vil betalingen automatisk gå over til den normale studierabat, som er 150 DKK per måned. Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit Swapfiets cykelabonnement, så skal du blot afmelde dig i butikken eller ringe til vores kundeservice. Vi har en måneds opsigelse.